Ventetiden er over!

Postet av Leangen Ishockeyklubb den 6. Aug 2016

Endelig er vi på is igjen!!! 
 Alle våre eldre lagdeler har lagt ned en skikkelig god innsats etter at isen brått ble stengt på grunn av Covid-19, å gjennom sommermånedene med variert og god barmarkstrening. Alle hovedtrenere melder om svært god progresjon og er samtidig ordentlig imponert over oppmøte og innsats! 
Det er også svært gledelig å se at rollerhockeybanen blir brukt av alle i alle aldre! Perfekt samlingspunkt!

Sportslig utvalg har absolutt ikke ligget på latsiden siste månedene og har planene klare!
Leangen Hockey satser alltid på gode kvalifiserte trenere og trenerkabalen for kommende sesong er bedre enn noen gang! Ingen annen klubb i Norge har så skolerte trenere mtp trenererfaring og egen spillererfaring bredt på alle lagdeler - og dette er noe våre spillere vil dra meget godt nytte av gjennom hele sesongen. 
Vi kommer til å presentere sportslig utvalg og våre trenere utover sesongen, men les under for et stjernespekket A-lag vi har!
Sportslig leder:
Jan Morten Dahl
Nestleder:
Thomas Røed 
Medlem: 
Tom Ødegaard
Marius Sandnes
Geir Ove Buarøy
Trenere sesongen 2020/2021
U15:
Hovedtrener: Ove Andre Rødberg
Ass. trenere: Mikael Naalsund og Espen Ree Kipsgård
U14:
Hovedtrener: Jan Morten Dahl
Ass. trenere: Tore Indergård og Trond Haugen
U13:
Hovedtrener: Geir Jonassen
Ass. trenere: Mathias Jonassen, Arve Vassbotn og Rune Aas
U12:
Trenerteam: Are Kuvås og Tore Indergaard
U11:
Trenerteam: Tore Indergaard, Marius Sandnes og Frank Gunnar Dahl
Mini:
Trenerteam: Tommy Johnsen, Øivind Sørli, Thomas Røed, Rune Moe og Thomas Wiig
Micro:
Hovedtrener: Tom Ødegaard
Trenerteam: Martin Sellgren, Paulis Moe, Ronny Hafsmo, Kristian Gudbrandsen, Alexander H Kvernstad, Emil Foss, Sigurd Einum, Ulf Carlin med flere
Leangen Hockey har alltid vært en klubb alle ønsker seg til og slik skal det fortsette å være! Vi legger også i år til rette for meget god rekruttering til våre yngste viktigste spillere fra 3 år og oppover. Vi stiller 1 til 2 lag i samtlige serier i lokal serie og i år (som tidligere år) stiller vi i U15A landsomfattende serie. Etter noen harde treningsmåneder i sommer, vil vi følge nøye med på Team-06 gjennom sesongen - ut å vis dem hvordan det er å spille mot et hardtarbeidende og godt spillende hockeylag fra Trondheim. Stå opp for hverandre og TRØKK TIL! 
Vi gleder oss til høstsesongen. Håper alle har tatt og tar alle nødvendige forhåndsregler ift Covid-19, slik at vi kan være på is å gjøre det vi synes er aller morsomst! 🙂
Go Eagles!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.