Super helg i Leangen Ishall.

Postet av Leangen Ishockeyklubb den 8. Nov 2015

I helgen har det vært gjennomført aktivitetsdager for mini og micro.

Lørdag var det duket for de aller minste, som gjorde en kjempeinnsats på isen. Deltakerene var barn fra 3-7 år som stor-spillte å bidro med veldig god underholdning for de som hadde møtt opp for å se de små stjernene på isen.

Søndag var det mini sin tur. Jentene og guttene fra Leangen Eagles jobbet knallhardt, å vi så at hard innsats å masse god trening gir gode resultater når man spiller kamper.

Vi takker alle barna som bidro til masse spenning og god underholdning igjennom helgen. Også en takk til alle voksene som bidro til at dette ble ett topp arrangement.

Neste aktivitetsdag er lørdag 28.11 på Hølonda. Vi håper flest mulig tar turen opp å heier på jentene og guttene fra Leangen Eagles. (påmelding kommer).Ny avtale med XXL

Postet av Leangen Ishockeyklubb den 5. Nov 2015

Leangen Ishockeyklubb har nå inngått en ny avtale med XXL.Den nye avtalen gir våre klubbmedlemmer 30% på veiledende pris på alt hockeyutstyr. Klubben får også 2% kick-back på alle øvrige kjøp hvor det registreres at dere kommer i fra LIHK.

Får å få rabatten må dere henvende dere i disken som er der hvor hockey-utstyret selges. Iom at noen priser alt er presset under veiledende pris, vil den faktiske rabatten variere. På enkelte typer varer kommer man bedre ut en på andre.

Men husk og registrer øvrige kjøp på klubben også.


Tekst fra avtalen:

Leangen Hockey får en kickback av XXL tilsvarende 2% av alt kjøp klubben og medlemmene gjør på XXL Tiller, dette gjelder hele butikkens sortiment. Dette utbetales en gang etter årets slutt. Om ønskelig kan Leangen få månedlige oppdateringer på totalkjøp, dette gjøres etter forespørsel fra Leangen.

Leangen Hockey får 30% rabatt av leverandørens veilpris. For å få rabatten må betjeningen i hockeyavdelingen kontaktes.
Lær å gå på skøyter

Postet av Leangen Ishockeyklubb den 2. Nov 2015

Leangen ishockeyklubb tar løpende i mot nye jenter og gutter som ønsker å lære seg å gå på skøyter.
Ta kontakt i dag.U-16 denne helgen

Postet av Leangen Ishockeyklubb den 30. Okt 2015
Test

Postet av Leangen Ishockeyklubb den 30. Okt 2015

Test-artikkel


Mat

Postet av Leangen Ishockeyklubb den 29. Okt 2015

Mmmm


hurra

Postet av Leangen Ishockeyklubb den 29. Okt 2015

HOCKEY HELG:-)


Ny hjemmeside

Postet av Leangen Ishockeyklubb den 29. Okt 2015

Endelig er den nye hjemmesiden på plass.
Styrets ønske med den nye hjemmesiden er å få til en mer levende side. Nå vil alle lagledere ha tilgang til å publisere nyheter om lagdelen når de har vært på turer, eller når det skjer annet som kan være av almen interesse i laget. Innleggene postes like enkelt som en facebook-oppdatering fra telelefon, pc eller nettbrett.

Nytt på den nye siden er også iCal. Du kan enkelt laste ned istidene til kalenderen din ved et tastetrykk. Vi kan komme til å se på andre kalenderløsninger på sikt, da mulighetene her er mange.

Videre finner du lagsider. Her kan lagdelene dele den informasjonen de ønsker. I tillegg vil du finne all kontakt informasjon i lagdelen.

Siden vil bli utvidet noe etter hvert, å er det noe du savner, så ikke nøl med å ta kontakt.